Algemene voorwaarden

Toneelvereniging Voor ‘t Voetlicht

Algemeen
Toneelvereniging Voor ‘t Voetlicht is gevestigd te Puth, geregistreerd onder KvK40187058. Toneelvereniging Voor ‘t Voetlicht organiseert toneelvoorstellingen en is eigenaar en beheerder van de website www.toneelputh.nl. Zoektermen en naamgeving als toneelputh en puth toneel zijn gerelateerd aan onze vereniging. We zijn bereikbaar via emailadres  info@toneelputh.nl

Restitutie

Toegang tot onze voorstelling of activiteit is mogelijk met een toegangsbewijs. U dient het toegangsbewijs op verzoek te tonen aan de kassa.

Bij calamiteiten of niet doorgaan van de voorstelling vanwege oorzaak binnen onze vereniging geven wij,  op verzoek,  restitutie van de entreeprijs of de vereniging zal een alternatief aanbieden. Het bestuur is verantwoordelijk voor restitutie.

Website

Alle informatie op de website www.toneelputh.nl wordt met zorg samengesteld. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Toneel Puth is niet verantwoordelijk voor de content op de aan deze website gekoppelde bestanden/websites waarnaar wordt verwezen.

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om enige, in welke vorm dan ook, informatie zonder schriftelijke toestemming van de vereniging te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Toneelstukken en foto’s vallen onder het auteursrecht.

Klachtenservice
Voor t Voetlicht stelt het bijzonder op prijs wanneer u uw vraag, probleem of klacht kenbaar maakt. Want zo kunnen wij proberen een passende oplossing te vinden. Bovendien biedt het ons de kans om de service aan u en andere klanten te verbeteren.

Contact via info@toneelputh.nl